VespaHP.eu

Il forum della Vespa HP
Oggi è sab ago 18, 2018 5:01 pm

Tutti gli orari sono UTC +1 ora
Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 
Autore Messaggio
 Oggetto del messaggio: nike air force
MessaggioInviato: mar lug 17, 2018 3:16 am 
Non connesso

Iscritto il: mar lug 17, 2018 3:12 am
Messaggi: 3
ÿþDu ved nike air force allerede om Air Foamposite Pro med udskiftelige Swoosh-logoer, men her er et første kig på Nike Air Huarache, der kommer med en lynlås med lynlås, der afslører det klæbende stof, en omvendt Swoosh i tåen og fastgørelsesplader og -stifter . Fire blanke patches til hælen tyder på, at du enten kan tegne dem på egen hånd ved hjælp af stencilarket, der indeholder forskellige Nike-logoer. Forvent at disse kommer til at slå Nike Sportswear-forhandlere den 15. februar. Nike Flyknit har udviklet sig ret hurtigt siden debuten i 2012. Først dukker op som en flad øvre formet i form af en fod og varede på en sål, er dette strikkede materiale blevet re-engineered i løbet af det sidste halvt årti at være mere elastisk,

I mellemtiden, tjek en kort historie af den indflydelsesrige linje nedenfor. Nike's tendens til at kombinere eksisterende eksistenser -; om det er hybridiserede silhuetter eller kombinerede farveveje -; fungerer normalt godt, men denne gang blev der truffet nogle tvivlsomme beslutninger. Adorning denne nye Air Max Plus iteration er en kombination af to af de sneakers OG farveskemaer -; den nike sb kongelige og solnedgangen. Ved at bruge sort som baggrund blander Swoosh de to farver ind i toppen i et mærkeligt trekantet mønster, som også tager form på et nyt look-tunge logo. Dette udseende vil helt sikkert være et hovedskraber for loyale fans af OG Air Max-farveskemaer, men har potentialet til at lokke nye kunder på grund af sin boisteragtige æstetik.

Hold den nike roshe run låst til Sneaker News for opdateringer vedrørende dens frigivelse og fortæl os, hvad du synes om designet. Nike's genoplivning af Air Money har været godt modtaget hidtil; oprindeligt opført som en PE for VICE personligheder Desus & amp; Mero, denne modificerede klassiker faldt i en "Global Currency" Pack, inspireret af US Dollar, Euro og GBP. Med det grundlag, Nike nu frigør nye farvelægninger fra Air More Money ("More" kommer fra brugen af Air More Uptempo-sålen), ligesom denne nye hvide, sorte og burgundiske sammensætning. Du kan forvente disse hos Nike Sportswear-forhandlere snart, og husk, at de to "Los Angeles" -farveveje er ledet til butikker endnu hurtigere.

Tjek nogle billeder af hvad du kan købe nedenunder og læs mere om, hvad NikePlus nike air presto appen kan tilbyde dig på Nike News. Nike's "City Edition" trøjer til New York Knicks var blot et antydning af den kreativitet og stil, som Swoosh bragt til NBA. Knicks debuterede disse fremragende FDNY-inspirerede tråde i sidste uge, og det ser ud til, at mærket dropper nogle relaterede fodtøj for at fejre marine og orange farver. Den 9. februar frigiver Nike Air Force 1 "FDNY" -pakken i Low, Mid og High form, med NYC-logo på tungen, "New York's Bravest" på indlægssålene og et FDNY-inspireret Nike-logo på hælen. . Air Force 1 High har en oransje og reflekterende ankelrem som en nik til gearet, der bæres af de modige medlemmer af brandvæsenet,

mens den overordnede farveway selv er en godbid for AF1 fans, da den ligner den mindeværdige Air Force 1 Mid "Jewel" udgivelse fra 1997. Se de detaljerede officielle billeder nedenfor og hold dig opdateret til SNKRS udgivelsen denne Friday.While Kobe Bryant's signatur sko linje fortsætter med at være blandt de mest populære rundt ligaen og blandt ballere verden over, er Nike klar til at skubbe ind i Retrofasen af Black Mambas storied sneaker karriere. Kobe Retros er ikke ligefrem et nyt koncept, da Nike allerede lancerede den banebrydende "Prelude" -samling, der førte til den globale udgivelse af Kobe 9 Elite, mens "Fade To Black" Pack genkalde Kobe hele sin tidslinje med Nike som han kom ind i den sidste kamp i hans karriere.

Hæftning tog for nylig til Instagram for at vise tre af de tidligste gengivelser af sneakeren med to lignende designs og et helt andet koncept. Opdatering: Nike Air Max nike tn 95 "Neon" udgivet den 2/27 i Japan. En amerikansk udgivelsesdato kommer snart. Nike's populære "Safari" farveskema har nyligt haft en genopblomstring i det seneste, da det debuterer på den helt nye Air Force 270-silhuet, og den prydede også en LeBron Solider 11 farveway, kun i sidste få uger alene. Nu forbereder den originale Air Safari sneaker fra 1987 sig på at gøre et comeback i et originalt farveskema samt en blacked out sort. Swooshs Safari æstetik vil fortsat være en populær trend for mærket, da det har været en del Immagine af nogle fanfavoritter udgivelser som atmos x Air Max 1.


Top
 Profilo  
 
Visualizza ultimi messaggi:  Ordina per  
Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 

Tutti gli orari sono UTC +1 ora


Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 5 ospiti


Non puoi aprire nuovi argomenti
Non puoi rispondere negli argomenti
Non puoi modificare i tuoi messaggi
Non puoi cancellare i tuoi messaggi
Non puoi inviare allegati

Cerca per:
Vai a:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Traduzione Italiana phpBB.it